Medeiemerah videokommunikatörer

Det kreativa produktionsbolaget som kan teknik

Som specialister på webb-tv ser vi till helheten

Ett lyckat filmprojekt är inte bara en fantastisk idé och en väl genomförd film, för oss handlar det också om att kunden ska nå rätt målgrupp. Det är därför vi kallar oss videokommunikatörer.
Mediemerahs producenter jobbar aktivt med strategi för att innehåll, genomförande och distributionskanal ska ge så många tittare som möjligt - oavsett om det innebär en mer välinformerad personal, bra täckning i press eller mer långsiktigt varumärkesarbete.

Vår vision är att alla företag skall ha kvalitets webb-TV på sin hemsida. Vi erbjuder därför komplett webb-TV produktion till rimligt pris. Vi tar hand om allt för dig: manus, inspelning, redigering, grafik, musik, speaker, lagring på server, streaming och integration med din webbplats. Du får alltihop till ett fast och lågt pris.

Exempel på jobb som vi gör

  • Live-event
  • IR presentationer,
  • PR, marknadskommunikation
  • Reklamfilm
  • Företagspresentationer
  • Evenemang/event
  • Grafik (motion graphics)
  • Reportage och inslag
  • Feature reportage

På vår Vimeo-kanal kan ni ta del av olika typer av jobb vi gjort. Vi presenterar också olika jobb i vår portfolio här på sajten under respektive produktkategori.

Vi som jobbar här

Mediemerahs team består av trevliga och glada kommunikatörer. Kontakta oss eller kom in på en kopp kaffe!

CEO & Executive Producer
Andreas Holmgren
Andreas brinner för kommunikation i rörligt format. Den passionen delas med äventyr och snorsport. Med löparskorna eller cykeln river han gärna av en snabb runda på stigarna vid Hellasgården utanför Stockholm. En norrlänning som gillar att flyga helikopter.
COO & Executive Producer
Simon Häggblom
Simon är spindeln i nätet som månar om allas välmående. Han har en diger erfarenhet av medieproduktion, marknadskommunikation, projektledning, systeminstallation och kundvård. Han arbetar nära kunden med strategiskt och operativt arbete gällande kommunikation. Simon gillar träning och matlagning och en gång i tiden spelade han pojkallsvenskan i fotboll.
Producer
Erik Zidén
Erik är en multikompetent triatlet som är lika snabb i redigeringen som på löparbanan, i simbassängen och på cykeln. Med många års erfarenhet inom TV styr och skräddarsyr han era projekt med perfektion och med glimten i ögat.
Technical Manager
Thomas Agenfors
Thomas har koll på de stora eventen och arenorna. Som ljudtekninker i grunden är han lyhörd mot kunder och åhörare. Du kan lita på att Thomas gör sitt yttersta för att ro ett projekt i hamn. Alltid – oavsett, är ord som symboliserar honom.
Motion Graphics
Nikkie Zinn
Nikkie är en snabblärd generalist och karaktärsanimatör som med snabba fingrar och ett småländskt lugn trollar fram grafik efter era önskemål. Spenderar resterande av tiden att lära sig karaktärsdesign eller med något nördigt som han själv beskriver sig.
Creative Producer
Christian Lönngren
Christian har efter många år i mörka kontrollrum i TV4-huset äntligen hittat ut till ljuset på Mediemerah. Som Bildproducent, fotograf och bildtekniker harhan bild, färg och form i fokus. Finner lugnet med hjälp av traillöpning och styrkelyft.