Bli en av oss

Sök jobb hos oss

Mediemerah är ett produktionsbolag som verkar inom olika delar av film- och TV-branschen. Vi producerar livesändningar för webb och TV samt video för intern och extern kommunikation. Lediga tjänster finner du nedan, vi är alltid nyfikna på härliga personer och tar också emot spontanansökningar.

Just nu söker vi

Producent & projektledare på Mediemerah

Vilka är vi?
Mediemerah är ett produktionsbolag som verkar inom olika delar av film- och TV-branschen. Vi producerar livesändningar för webb och TV samt video för intern och extern kommunikation. Bland våra kunder finns både event- och reklambyråer, statliga och privata företag samt statliga verk. Vi arbetar med både fullständiga produktioner och verkar som underleverantörer till andra produktionsbolag.

Vad kan du?
Vi tror att du är en person som känner dig säker i en TV, event och filmmiljö. Du har en vana av att leda projekt i olika storlekar och kan identifiera olika intressenter i dessa projekt och dess unika behov. Din kommunikationsförmåga i så väl tal som skrift är mycket god och du har tidigare haft resurs- och budgetansvar i dina projekt.

Vem är du?
Du har inte bara koll på det tekniska utan är även formstark och har ett öga för vad som fungerar i projekten du jobbar i. Vi värderar personer som vill utveckla processer, flöden och sig själva.
Du söker lätt upp egen information och lär dig nya saker som en del av problemlösningen. Du är självgående, initiativtagande, noggrann och uthållig. Mediemerah arbetar under parollen “allt går att lösa” och vill så klart att du också har den inställningen.

Meriterande
Vi ser det som meriterande om du har arbetat med försäljning tidigare och haft konto- och budgetansvar.

Vi erbjuder dig roliga uppdrag från New York till Åre och utgår från trevligt kontor i Hammarby Sjöstad. Hos oss får du chansen att testa dina idéer, utveckla nya arbetsmetoder och får frihet i arbetssituationen.

Vi tror på film som ett starkt kommunikationsmedel och vill hela tiden utveckla våra metoder och lär oss gärna av dig.

Hur söker du?
Skicka din ansökan till jobb@mediemerah.com där du berättar vem du är, vad du gjort.

Märk mailet ”PRODUCENT/PROJEKTLEDARE PÅ MEDIEMERAH”
Tjänsten avser i första hand en tillsvidareanställning.

Intervjuer sker löpande och vi avser att slutföra rekryteringen inom två månader.